Search
Close this search box.

Επιδόματα διακοπών σε εμβολιασμένους

Οι πολίτες πλέον επίσημα θα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους, με τη πρώτη κατηγορία να επιβραβεύεται από τη κυβέρνηση και τα άτομα της δεύτερης κατηγορίας -εν ολίγοις- να θεωρούνται τα “μαύρα πρόβατα”, με τις ευλογίες της κυβέρνησης.
Αν η δεύτερη κατηγορία έχει δικαίωμα να ανησυχεί για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και αν έχει δικαίωμα να μη εμβολιαστεί, αυτό δεν το συζητά κανείς, είναι “μαύρα πρόβατα”, σύμφωνα με μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας και φυσικά της κυβέρνησης.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο σκέψης, η κυβέρνηση προχωρά σε επιδόματα διακοπών προς εμβολιασμένους.

“Οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να κάνουν διακοπές στην Κύπρο, σύμφωνα με τους πέντε πυλώνες μέτρων που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο.
Συγκεκριμένα, από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου, θα παραχωρείται επίδομα διακοπών σε όσους εμβολιάστηκαν και με τις δύο δόσεις εμβολίων ή με μονοδοσικό εμβόλιο”.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινώσει το Υφυπουργείο Τουρισμού την ερχόμενη Δευτέρα. Το συγκεκριμένο μέτρο εντάσσεται στον πρώτο πυλώνα μέτρων της Κυβέρνησης με στόχο την παραχώρηση κινήτρων για ενθάρρυνση και επίσπευση του εμβολιαστικού προγράμματος.

Το SkalaTimes πιστεύει στο δικαίωμα των ανθρώπων να κάνουν ότι επιθυμούν με το σώμα τους και αν ένα εμβόλιο είναι νέο και δεν έχει πείσει κάποιους για τις όποιες επιπτώσεις ή αποτελεσμάτικότητα του και δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν, αυτό πρέπει να είναι δικαίωμα τους. Όπως δικαίωμα είναι και σε κάποιον να εμβολιαστεί.
Υποχρέωση όλων, να αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και προσοχή αυτή την πανδημία, που σε κάποιες περιπτώσεις είναι θανατηφόρα.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!