Search
Close this search box.

Παγίδες σε δρόμους αφήνουν πίσω τους οι κλέφτες καλυμμάτων των φρεατίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΛ (Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας)

Το φαινόμενο δεν είναι άγνωστο στις γειτονιές της Λάρνακας και στην ευρύτερη περιοχή, αφού η κλοπή καλυμμάτων των φρεατίων (καπάκια), των σχαρών υδροσυλλογής όμβριων υδάτων και λυμάτων, παρουσιάζει έξαρση το τελευταίο διάστημα.

Υλικά από σίδερο, μέταλλα και αλουμίνιο είναι κυρίως η λεία στην οποία στοχεύον οι κλέφτες. Ειδικά όμως στην περίπτωση των φρεατίων, η κλοπή των καπακιών έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας επικίνδυνης κατάστασης για τους διερχόμενους οδηγούς με ορατό τον κίνδυνο. Τέτοιες παγίδες εντοπίζουμε καθημερινά με την πολύτιμη βοήθεια επαγγελματιών οδηγών και άλλων συμπολιτών μας που είναι το απαραίτητο «μάτι» σε όλα εκείνα που μπορεί να ενέχουν ορατό κίνδυνο πτώσης κάποιου οχήματος ή ακόμη και πεζού.

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, θα ασκήσει κάθε νόμιμο μέσο σε συνεργασία με την Αστυνομία, για να πατάξει αυτό το φαινόμενο που εγκυμονεί σημαντικούς κινδύνους.

Η ασφάλεια του κοινού είναι πρώτιστης σημασίας για το ΣΑΛ. Για το σκοπό αυτό, ζητούμε τη συνδρομή των συμπολιτών μας σε αυτή την προσπάθεια και τους καλούμε να καταγγέλλουν άμεσα όποια περιστατικά περιέρχονται στην αντίληψή τους, στα τηλέφωνα 24652075 ή 97774487, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο αυτό.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!