Search
Close this search box.

Χρίστος Ζαννέττου: Ανοίξαμε δίαυλο επικοινωνίας με την ΄Υπατη Αρμοστεία της Μεγάλης Βρετανίας

Ενώ οι μεγάλοι τουριστικοί πράκτορες της Αγγλίας έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό ότι δεν θα φέρνουν κόσμο στη Λάρνακα και έχουν ακυρώσει τα προγράμματα τους για τα επόμενα χρόνια και ενώ η Λάρνακα δεν είναι μέσα στα σχέδια των αγγλικων τουριστικων πρακτορειων, η Αγία Νάπα κλείνει συμφωνίες και επιτυχίες με την ΄Υπατη Αρμοστεία της Μεγάλης Βρετανίας.
Ελπίζουμε πως οι αρμόδιοι φορείς θα κάνουν ότι πρέπει έτσι ώστε οι τουριστικοί πράκτορες να συμπεριλάβουν και τη Λάρνακα στα προγράμματα τους.

Το Δελτίο Τύπου του Δήμου Αγίας Νάπας :

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης της συνεργασίας του Δήμου Αγίας Νάπας με την ΄Υπατη Αρμοστεία της Μεγάλης Βρετανίας, ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου είχε πρόσφατα συνάντηση στο γραφείο του, τη δεύτερη σε διάστημα τριών μηνών, με τον εκτελών χρέη Υπάτου Αρμοστή κ. Ben Rawlings.
Επίκεντρο της συζήτησής τους ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στον τουρισμό, ιδιαίτερα όσο αφορά τις αφίξεις της νεολαίας από το Ηνωμένο Βασίλειο όπου διαπιστώθηκε ότι ένας σημαντικός αριθμός νεαρών Βρετανών τουριστών επιστρέφει στην Αγία Νάπα.
΄Εγινε εκτενή αναφορά στην υγειονομική κατάσταση που επικρατεί στην Μεγάλη Βρετανία και στη χώρα μας με τα κρούσματα του κορωνοϊού, όπου ο Βρετανός ΄Υπατος αρμοστής ενημέρωσε τον κ. Ζαννέττου για τη σημαντική μείωση των κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι το οποίο δίνει αισιοδοξία ότι θα υπάρξει αυξημένη ζήτηση στην τουριστική βιομηχανία το επόμενο διάστημα.
Συζητήσαν επίσης, για θέματα ασφάλειας όπου ο Δήμαρχος τον ενημέρωσε για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί για επιπρόσθετη αστυνόμευση στο Δήμο, κάτι το οποίο χαροποίησε ιδιαίτερα, αφού θα συμβάλει τα μέγιστα στο να καταστεί η Αγία Νάπα ένα πιο ασφαλές μέρος για τους Βρετανούς τουρίστες και η ΄Υπατη Αρμοστεία όπως επισημάνθηκε δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των υπηκόων της.
Ο κ. Ben Rawlings εξέφρασε την ευαρέσκειά του για τη πρόσφατη δημιουργία του Υποβρύχιου Μουσείου Γλυπτικής «MUSAN» από τον γνωστό Βρετανό καλλιτέχνη Jason deCaires Taylor, το οποίο όπως είπε αποτελεί τρανό παράδειγμα ότι η Αγία Νάπα αναπτύσσεται και αναβαθμίζεται συνεχώς, προσφέροντας ποιότητα ζωής και εμπειρίες τόσο στους δημότες της όσο και στους επισκέπτες της.
Συμφωνήσαν ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί διότι όπως ανέφεραν τους συνδέουν διάφορα, κοινά θέματα, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος για το κοινό όφελος.
Στη συνάντηση, παρακάθησε επίσης, ο εκτελών χρέη Αναπληρωτή Υπάτου Αρμοστή κ. Sam Adamson.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Το νηπιαγωγείο “Παιδόκηπος” στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ / Βαλεντίνα Γεωργίου: “Οι βάσεις και τα θεμέλια μπαίνουν στην προσχολική ηλικία, στόχος μας είναι περαιτέρω δράσεις έτσι ώστε να θέσουμε τις βάσεις για ενήλικες που θα διέπονται από αυτές τις αρχές και αξίες”

Το νηπιαγωγείο Παιδόκηπος Βαλεντίνα Γεωργίου στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ, όπου προπονητές, δασκάλες και παιδιά θα εργαστούν μέσα από

Έναρξη Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για γονείς και παιδιά στα Κέντρα του Κρατικού Δικτύου Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) (Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη – ΕΠΑΑ), σε συνεργασία με την Παγκύπρια Σχολή Γονέων,

Παράνομη η συγκρότηση της Σχολικής Εφορείας Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας

Αποκαλυπτήρια της ευκαιριακής συμμαχίας κομμάτων στον νέο Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού, με αποκλειστικό γνώμονα τον αποκλεισμό του ΑΚΕΛ, έρχονται μέσα από τοποθέτηση του Υπουργείου Παιδείας

error: Content is protected !!