Search
Close this search box.

Ο ιδρυτής του Taziki’s ανοίγει το νέο Greek Street στο Χούβερ / Ελλάδα παντού σε όλη την Αμερική!

Στη στήλη του SkalaTimes “Around the world” δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλο το κόσμο. Όταν οι ειδησούλες αυτές έχουν να κάνουν με φαγητό και με την “εξάπλωση” της Ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό και στην μακρινή Αμερική, μας αρέσουν ιδιαίτερα.

XΟΥΒΕΡ. ΑΛΑΜΠΑΜΑ. Ο ιδρυτής του «Taziki’s Mediterranean Cafe», Κέιθ Ρίτσαρντς (Keith Richards), παρουσιάζει το νέο του σχέδιο – το «Greek Street».
Η πρώτη τοποθεσία – μια γρήγορη, συνηθισμένη προσέγγιση, εμπνευσμένη από το αστικό φαγητό στην Αθήνα – άνοιξε στη διεύθυνση 5291 Valleydale Rd., Suite 141, στο εμπορικό κέντρο Inverness Village του Χούβερ.
Η ιδέα ξεκίνησε ως μια αφορμή για την δημιουργία μιας πειραματικής κουζίνας, ώστε να δοκιμάσει ο κόσμος μερικές από τις απολαυστικότερες γεύσεις του ελληνικού φαγητού του…δρόμου.

«Η αποστολή μας με αυτό το νέο σχέδιο είναι να παρέχουμε θρεπτικό, φρέσκο ελληνικό φαγητό δρόμου σε προσιτές τιμές», δήλωσε ο Ρίτσαρντς.
Το μενού περιλαμβάνει ορεκτικά, σαλάτες, ελληνικό γύρο, μπολ, παιδικά γεύματα και επιδόρπια.

Σας δίδεται μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε τα ελληνικά μπολ, τα οποία παρέχουν έξι επιλογές – γεμιστό κοτόπουλο, ελληνικό μοσχάρι και αρνί, μεσογειακό χοιρινό, ελληνικό μαριναρισμένο κοτόπουλο, φαλάφελ ή κεφτεδάκια από αρνί, σερβιρισμένα με σαλάτα.

Η χωριάτικη σαλάτα περιλαμβάνει πράσινες πιπεριές, κρεμμύδια, αγγούρια, ελιές, μικρές πιπεριές (pepperochini), ντομάτες και φέτα με ελληνικά μπαχαρικά, που σερβίρεται με ελαιόλαδο και μπαλσάμικο. Η παντζαροσαλάτα είναι εμπλουτισμένη με παντζάρια, λάχανο μάραθου, πράσινες πιπεριές, καρότα, ντομάτες, κρεμμύδια και ρίγανη, με θρυμματισμένη φέτα, αμύγδαλα σε φέτες και σάλτσα βινεγκρέτ κόκκινου κρασιού.

Τα συνοδευτικά περιλαμβάνουν τηγανητές πατάτες με καρύδια Greek Street, καλαμπόκι, μεσογειακό ρύζι και αγγουροσαλάτα.

Ο γύρος σερβίρεται σε πίτα με ελληνικές πατάτες, ντομάτες, κρεμμύδια και σάλτσα taziki. Υπάρχει επίσης ένα μπιφτέκι με λαχανικά και άλλες επιλογές για σάντουιτς. Για επιδόρπιο, προσφέρονται λουκουμάδες, ένα ελληνικό γλυκό με ζάχαρη άχνη, κανέλα και τοπικό μέλι.

Το εστιατόριο προσφέρει επίσης την υπηρεσία App-Thru για τους πελάτες, ώστε να παραγγέλνουν τα γεύματά τους, και έπειτα πλησιάζοντας στο παράθυρο App-Thru, να δίνουν το όνομά τους και να παραλαμβάνουν το γεύμα τους. Υπάρχουν επίσης επιλογές για φαγητό στο πεζοδρόμιο, takeout και delivery.

Αυτή τη στιγμή, το εστιατόριο προσλαμβάνει για διάφορες θέσεις εργασίας, όπως μάγειρες, επικεφαλής βάρδιας και ταμίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του Greek Street.

Πηγή: Al.com

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!