Search
Close this search box.

Οι “προφητείες” του Bill Gates….Τέλη του 2022 επιστρέφουμε στην κανονικότητα, είπε

SkalaTimes Team

«Πρόκειται για μία απίστευτη τραγωδία. Το μόνο καλό νέο μέχρι στιγμής είναι η πρόσβαση που έχουν ολοένα και περισσότερες χώρες σε εμβόλια», είπε σε συνέντευξη του, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός σε όλους Bill Gates.
Σε ερώτηση δε για το πότε θα τελειώσει αυτός ο εφιάλτης, ο Bill Gates απάντησε: «Έως τα τέλη του 2022 θα έχουμε βασικά επιστρέψει πλήρως στην κανονικότητα».
Ο 65χρονος δεν παρέλειψε να πει «σας τα ‘λεγα», κάτι για το οποίο όπως τόνισε δεν περηφανεύεται, αφού «δεν μου δημιουργεί όμορφο συναίσθημα να σας λέω κάτι τέτοιο».

Το κεντρικό ζήτημα ήταν πάντως το επίπεδο προετοιμασίας των κοινωνιών για μελλοντικούς κινδύνους και ο Αμερικανός τόνισε ότι η «κλιματική αλλαγή» και η «βιοτρομοκρατία» θα μπορούσαν να τις αιφνιδιάσουν με ανάλογο του Sars-Cov-2 τρόπο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!