Search
Close this search box.

Όλα τα έχουν οι Καλιφορνέζοι: έναν άντρα “Μητέρα Τερέζα” που θέλει να γίνει κυβερνήτης, ένα Leonardo Di Caprio που στέλνει πολιτικές παρακλήσεις και ένα θέμα σε εκκρεμότητα με το δολοφόνο του Robert F. Kennedy

SkalaTimes Team

Μήνυμα του Leonardo Di Caprio προς τους Καλιφορνέζους
Ο Leonardo Di Caprio εξακολουθεί να αναμυγνύεται στα κοινά, να τον ενδιαφέρει η πολιτική κατάσταση στην Αμερική, η κλιματική αλλαγή και όλα τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον πλανήτη μας, όπως η φτώχεια, η πανδημία και άλλα.


Με ένα μήνυμα του στα ΜΚΔ ο Αμερικανός ηθοποιός Leonardo Di Caprio ζητά από τους καλιφορνέζους να βοηθήσουν να σταματήσει η εκλογή ανάκλησης των Ρεπουμπλικανών.
“Η προσπάθεια των Ρεπουμπλικάνων να ανακαλέσουν τον Δημοκρατικό Κυβερνήτη Gavin Newsom προχωρά γρήγορα. Σημαντικά ζητήματα όπως η κλιματική αλλαγή, η ασφάλεια από την πανδημία του Covid, ο έλεγχος των όπλων, η υγειονομική περίθαλψη, η εκπαίδευση και τα δικαιώματα αναπαραγωγής, διακυβεύονται” γράφει ο διάσημος ηθοποιός και συνεχίζει παραθέτωτας το σχετικό λινκ έτσι ώστε οι Καλιφορνέζοι να εγγραφούν για ψήφο και να ψηφίσουν -όπως τους παρακινεί- “όχι” στην ανάκληση.
“Υποβάλετε το ψηφοδέλτιο σας αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς έως τις 14/9”, γράφει ο Di Caprio.

Στις 5 Ιουνίου 1968 δολοφονήθηκε ο RFK

Πιο κοντά στην αποφυλάκιση ο δολοφόνος του RFK θα αποφασίσει ο Κυβερνήτης Gavin Newsom
Την ίδια ώρα, όλη η Αμερική και όχι μόνο παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την αποφυλάκιση του δολοφόνου του Robert F. Kennedy. Ο λόγος είναι ότι το συμβούλιο αποφυλάκισης της Καλιφόρνιας ψήφισε υπέρ της υπό όρους αποφυλάκισης του Sirhan Sirhan, του ανθρώπου που καταδικάστηκε για τη δολοφονία του Kennedy (υπενθυμίζουμε ότι στις 5 Ιουνίου 1968, ο προεδρικός υποψήφιος Robert F Kennedy τραυματίστηκε θανάσιμα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο Ambassador στο Los Angeles).
Ο Sirhan Sirhan είχε καταδικαστεί το 1969 για τη δολοφονία του Kennedy. Είχε πυροβολίσει τον υποψήφιο πρόεδρο στο ξενοδοχείο Ambassador όπου διέμενε.
Ο Robert F Kennedy είχε δηλωθεί νεκρός 26 ώρες μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε.
Μετά από 52 χρόνια, ο Sirhan Sirhan είναι πιθανό να αποφυλακιστεί, καθώς η απόφαση του συμβουλίου αποφυλάκισης της Καλιφόρνιας θεωρείται ένα καθοριστικό βήμα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Gavin Newsom

Η Επιτροπή Αποφυλακίσεων ψήφισε υπέρ της αποφυλάκισης του ενώ να σημειωθεί, ότι 15 προηγούμενες αιτήσεις αποφυλάκισης του είχαν απορριφθεί.
Η απόφαση θα υποβληθεί τώρα για επανεξέταση στο πλήρες συμβούλιο και η επικύρωσή της ή όχι θα γίνει γνωστή σε περίπου 120 ημέρες. Το αν θα αποφυλακιστεί ή όχι θα εξαρτηθεί οριστικά από την απόφαση του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Gavin Newsom.

Kevin Paffrath

Ένας 29χρονος εκατομμυριούχος YouTuber θέλει να γίνει ο νέος κυβερνήτης της Καλιφόρνια και να πάρει τη θέση του “αποτυχημένου” Newsom
Είναι όμορφος εξωτερικά, εκατομμυριούχος, youtuber, αποκαλεί τον Gavin Newsom “αποτυχημένο” και θέλει να πάρει τη θέση του ως κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, είναι Δημοκρατικός και διατυμπανίζει ότι ψήφισε τον Joe Biden και είναι επίσης ο αρσενικός “Μητέρα Τερέζα”, σε μεγάλο βαθμό.
Too good to be true;
Ο λόγος για τον Kevin Paffrath.
Πάνω από μισό εκατομμύριο ακόλουθοί του στο youtube παρακολουθούσαν τα σχόλια του σχετικά με τη στέγαση, τις μετοχές και τα πακέτα στήριξης. Σύμφωνα με το CNBC “η δραστηριότητα του αυτή του επέφερε σχεδόν 10 εκατομμύρια δολάρια τους τελευταίους 12 μήνες”.
Ο 29 χρονος ο οποίος ζει με τη σύζυγο και τους δύο τους γιους στη Βεντούρα, (περίπου 70 μίλια έξω από το Los Angeles), σήμερα έχει γύρω στους 150.000 ακόλουθους στο Twitter και 1,7 εκατομμύρια στο YouTube. Τα πιο συχνά θέματα με τα οποία καταπιάνεται είναι τα επιτόκια, η οικονομία κρυπτογράφησης και η πολιτική.
Το δε σχέδιο του για τους άστεγους μοιάζει με ουτοπία: Θέλει να βγάλει τους 160.000 άστεγους της Καλιφόρνιας από τους δρόμους μέσα σε μόνο 60 ημέρες με τελικό κόστος 10 δολάρια ανά άτομο την ημέρα, καλύπτοντας φαγητό, ιατρική υποστήριξη και μπάνιο.
Τα δε σχέδια του για “τα σχολεία του μέλλοντος” μοιάζουν επίσης σαν να έχουν βγει από βιβλίο ουτοπίας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

Γιώργος Κουκουμάς: Το μήνυμα της αυριανής εκδήλωσης είναι να υπερασπιστούμε το κράτος δικαίου και το συμφέρον αυτού του λαού που πληρώνει τα σκάνδαλα των εκατομμυρίων και της συγκάλυψης τους

Στις δημοκρατίες κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να κρίνει να κατακρίνει και να διαδηλώνει ενάντια σε αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας, τους ίδιους τους δικαστές που ασκούν

error: Content is protected !!