Search
Close this search box.

Ετοιμασίες από το Κοινοτικό Συμβούλιο και τη Σχολική Εφορεία Βορόκληνης για τη νέα σχολική χρονιά

Το Κοινοτικό Συμβούλιο και η Σχολική Εφορεία Βορόκληνης, ενημερώνουν ότι, τα σχολεία της κοινότητας είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές τους.

Έγιναν όλες οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης που απαιτούνται. Συγκεκριμένα , εξωτερικά αναχρωματίστηκαν οι Διαβάσεις Πεζών και οι λίνιες στα πεζοδρόμια, κόπηκαν τα χόρτα, κλαδεύτηκαν όλα τα δέντρα, έγινε συντήρηση όλων των κλιματιστικών συσκευών, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, έγινε έλεγχος της ηλεκτρικής και της υδραυλικής εγκατάστασης, παραλήφθηκαν τα βιβλία και η γραφική ύλη, έγιναν ξυλουργικές επιδιορθώσεις και απολύμανση ντεπόζιτων νερού.

Εκκρεμεί μόνο η διαμόρφωση 160 θρανίων σε μονά, τα οποία η κατασκευάστρια εταιρεία δεσμεύεται να τα παραδώσει μέχρι 15 Σεπτεμβρίου.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους τους μαθητές.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!