Search
Close this search box.

Σεπτέμβρης: Ευκαιρία για νέα αρχή

Εδώ και χρόνια ο Σεπτέμβρης στο μυαλό μας είναι αφορμή για μια νέα αρχή. Και δεν είναι παράλογο μια και μόλις έχουν τελειώσει οι καλοκαιρινές διακοπές και ξεκινάμε νέες δραστηριότητες. Το σχολείο όταν ήμασταν μικροί, τη δουλειά τώρα αλλά και χόμπις, ξένες γλώσσες κτλ. Αναζητάμε δηλαδή συνεχώς τρόπους να καλύψουμε τις 8 ανάγκες μας και ειδικά τις ανώτερες, όπως αυτή της Προόδου.

Για φανταστείτε τώρα το εξής:
Για τις επόμενες 360 μέρες να έχετε δίπλα σας έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε να σας παρακινεί και να σας βοηθάει να βοηθήσετε τον εαυτό σας. Να είστε μέλη μιας ομάδας που ο ένας νοιάζεται για τον άλλον, ενταγμένοι σε ένα περιβάλλον βαθιάς ενσυναίσθησης στο οποίο θα μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με ανθρώπους που έχουν τα ίδια ερωτήματα, τις ίδιες ανησυχίες με εσάς, να εμπνεύσετε και να εμπνευστείτε, να χτίσετε το έδαφος πάνω στο οποίο θα πατήσετε για τις πτήσεις σας.

Ε λοιπόν, ετοιμαστείτε η πραγματικότητά σας να ξεπεράσει τη φαντασία σας γιατί ακριβώς αυτό κάνουμε κάθε Σεπτέμβρη με τα νέα τμήματα του προγράμματος IslandofMan Academy 360ᵒ.

Το πρόγραμμα αυτό είναι αδιανόητα οικονομικό (σε σχέση με αυτό που προσφέρει) γιατί η γνώση της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί θέλουμε να ταξιδέψει παντού. Και γιατί σας νιώθουμε Συνοδοιπόρους στην προσπάθειά μας να αλλάξουμε τον κόσμο. Μαζί. Πώς; Αλλάζοντας πρώτα τον εαυτό μας.

Σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών και κρατάει 360 μέρες. Ναι καλά διαβάσατε. Ένας χρόνος αδιάλειπτης, αδιανόητης Προόδου. Φυσικά κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει μέρος του.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε ΕΔΩ

Ετοιμαστείτε να έρθετε πιο κοντά στις επιθυμίες, στους στόχους, στα όνειρα, στο σκοπό της ζωής σας, στην Αλήθεια μέσα σας!

Να λύσετε προβλήματα που σας απασχολούν και να αρχίσετε να απολαμβάνετε περισσότερο την πορεία προς κάθε σας προορισμό (άλλωστε, η πορεία κρατά πιο πολύ από το αποτέλεσμα).

Ευχές για μια αριστουργηματική ζωή,
IslandofMan Team

ΥΓ Οι εγγραφές για το πρόγραμμα Academy 360° ξεκίνησαν. Πατήστε ΕΔΩ για κατοχύρωση θέσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ (ΜΗΝΑΣ, ΤΡΙΜΗΝΟ, ΕΞΑΜΗΝΟ) ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΤΩΣΗ

Συνδεθείτε με το Νικόλα Σμυρνάκη στο Instagram πατώντας ΕΔΩ

Βρείτε τα βιβλία του Νικόλα Σμυρνάκη ΕΔΩ

IslandofMan Team

*Ο Νικόλας Σμυρνάκης είναι: Συγγραφέας, δημιουργός του IslandofMan Philosophy, ιδρυτής του IslandofMan Academy

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!