Search
Close this search box.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 19ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Περβολιων

Δελτίο Τύπου

Παρα τις δύσκολες εποχές που ζούμε, λόγω πανδημίας, με τις ζωές νέων ανθρώπων να χάνονται, εντούτοις εμείς, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολιών προσπαθούμε να ανακάμψουμε την ελπίδα και το χαμόγελο μέσα από τις δραστηριότητες μας.

Πρόσφατα πραγματοποιήσαμε το 19ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Περβολιων στις 27 και 28 Αυγούστου 2021 το οποίο έληξε με πλήρη επιτυχία πιστό στην παράδοση και την φήμη του.
Η παρουσία εκλεκτών καλλιτεχνών όπως ο Κώστας Μακεδόνας,Κουλλης Θεοδώρου,Βασιλική Χατζηαδαμου,Μαρία Θεοδοτου,Φρειδερικη Τούμπανο ικανοποίησε τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές πλήρως.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολιων θα συνεχίσει την πολιτιστική του δραση για να κρατήσει ζωντανή την παράδοση αλλά και να δώσει ψυχαγωγία στους κατοίκους και επισκέπτες των Περβολιων και της περιοχής.

Ευελπιστουμε ότι οι επόμενες γενιές θα συνεχίσουν να χτίζουν στο Πολιτιστικό οικοδόμημα που έχουμε πετύχει μέσα στα χρόνια.

Στο φεστιβάλ παρουσιάστηκε και η νεοσύστατη χορωδία του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιων (25 μελη).

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Κ.Σ Κώστας Τιγγης και ο Γραμματέας Χριστόφορος Παντελή.
Παρευρεθη ως επίσημος καλεσμένος ο Έπαρχος Λάρνακος.

Tα Περβόλια παραμένουν μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Επαρχίας Λάρνακας
Tα Περβόλια παραμένουν μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Επαρχίας Λάρνακας

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!