Search
Close this search box.

Aγιασμό για μια καλή νέα σχολική χρονιά στο Εκπαιδευτικό Θεραπευτικό Κέντρο Care Act στη Λάρνακα

SkalaTimes
Φωτογραφίες:
Πηνελόπη Χρυσοστόμου

Aγιασμός πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021, στο Εκπαιδευτικό Θεραπευτικό Κέντρο Care Act, στη Λάρνακα, για μια καλή νέα σχολική χρονιά.
Τον αγιασμό έκανε ο Πάτερ Νικόλαος (ιερός Ναός Τρεις Ιεράρχες, Λιβάδια).

Λόγω της πανδημίας του κορωνοίου, ο αγιασμός έγινε μόνο εν παρουσία του προσωπικoύ του Care Act, ενώ τιμή ήταν για το Care Act η παρουσία του Δημάρχου Λάρνακας κύριου Ανδρέα Βύρα, ο οποίος προσκλήθηκε από την Διεύθυνση του Κέντρου και παρευρέθηκε.
Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία μετά τον Αγιασμό να μιλήσει με το προσωπικό του Κέντρου για θέματα εκπαίδευσης και παιδείας.

Στη συζήτηση έλαβε μέρος και ο πάτερ Νικόλαος, του οποίου η σύζυγος είναι εκπαιδευτικός, ο πάτερ Νικόλαος τόνισε πως υπάρχουν αρκετά προβλήματα στη κοινωνία μας, αλλά και στα σχολεία του τόπου μας και ως εκ τούτου ο ρόλος των εκπαιδευτικών και άλλων παιδαγωγών είναι ιδιαίτερα σημαντικός.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας είπε πως τα θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά είναι τα πιο σημαντικά, διότι αφορούν τους αυριανούς πολίτες του τόπου και πως τους τελευταίους 6 μήνες ο ίδιος έχει ευαισθητοποιηθεί ακόμη περισσότερο σε θέματα παιδείας και παιδιών, αφού έχει γίνει πατέρας.
Μαζί με την ομάδα του Care Act συζήτησαν θέματα εκπαίδευσης και φροντίδας παιδιών στην πόλη μας, καθώς και σημεία που θα μπορούσαν να βελτιωθούν, έτσι ώστε η κοινωνία της πόλης μας να αγκαλιάζει και να φροντίζει όλα τα παιδιά στο μέγιστο βαθμό.

Το Εκπαιδευτικό και Θεραπευτικό κέντρο CareAct ξεκίνησε να παρέχει τις υπηρεσίες του για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2017, με όραμα να αποτελέσει ένα σύγχρονο Κέντρο Αξιολόγησης, Διάγνωσης και Θεραπείας. Το Κέντρο του διαμορφώθηκε με πολύ αγάπη και συνείδηση σε ένα άρτια εξοπλισμένο και ευχάριστο περιβάλλον ώστε να καλύπτει τις ανάγκες παιδιών, εφήβων, γονέων και ενηλίκων γενικότερα.

Η Θεραπευτική Ομάδα του Care Act αποτελείται από ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που διακρίνεται για το πάθος, την αγάπη και αφοσίωση στο επάγγελμα τους. Τα άτομα που απαρτίζουν την θεραπευτική ομάδα του κέντρου είναι οι:
Έλενα Ελευθερίου – Σχολική – Εκπαιδευτική Ψυχολόγος
Μαρίνα Χριστοφή – Ειδική Παιδαγωγός
Γεωργία Πίπονα – Λογοπαθολόγος
Νάσια Γεωργίου – Εργοθεραπεύτρια
Άντρεα Τζιώρτα – Χοροθεραπεύτρια
Δόνα Φιλίππου – Δημοτική εκπαίδευση

Το εκπαιδευτικό και θεραπευτικό κέντρο “CareAct” βρίσκεται στην Λάρνακα, Εδέσσης 18Β, 6046 και μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο στο τηλέφωνο 24002808.

Περισσότερα για το CareAct: https://www.skalatimes.com/2021/08/14/to-ekpedeftiko-therapeftiko-kentro-caract-sti-larnaca/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!