Search
Close this search box.

H Ελένη επέστρεψε, σαν Βασίλισσα της TV, όπως πάντα!

SkalaTimes Team

Nτυμένη στα κόκκινα, η “βασίλισσα” της Ελληνικής TV επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από ένα χρόνο απουσίας, επέστρεψε μέσα από το Mega. (“Το Mega το καλό;” θα δείξει).

“Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά σφιχτή όλους” είπε, ενώ το τραγούδι “Μια γλυκιά μελωδία” της κουμπάρας της, της Νατάσας Θεοδωρίδου, έπαιζε στον αερά.

“Πέντε μήνες οργανώνουμε και σχεδιάζουμε αυτή τη στιγμή, πέντε μήνες ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω τι να σας πω. Θέλω να σας πω ότι μου λείψατε πολύ. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα σας έχω και πάλι στη ζωή μου. Η τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και όλοι έχουμε βάλει τα καλά μας. Νας σας παρουσιάσουμε όλα όσα έχουμε ετοιμάσει εδώ για εσάς και όλα όσα έχει ετοιμάσει το MEGA το καλό. Σιγά-σιγά αυτό το κανάλι γίνεται αυτό που ήταν πάντα για εσάς. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι και εγώ μέσα σ΄αυτό” είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η ομάδα της Μενεγάκη φέτος θα είναι : Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Βέβαια, ανάμεσα στην ομάδα της Ελένης, πίσω από τις κάμερες, είναι εδώ και χρόνια (από το 2005) ο Κύπριος δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου.
Ο Γιάννης, ο οποίος έχει δουλέψει σε αρκετές εκπομπές (Ελλάδα και Κύπρο), πίσω από τις κάμερες, είναι ίσως, χωρίς υπερβολή, ο Κύπριος δημοσιογράφος που έχει πάρει τις πιο σπουδαίες συνεντεύξεις, για την έντυπη δημοσιογραφία και όταν λέμε “σπουδαίες” δεν εννοούμε μόνο τα μεγάλα ονόματα που έχει στο βιογραφικό με τις συνεντεύξεις του, αλλά και το καταπληκτικό και μοναδικό του γράψιμο.
Άρα, εκτός από τον “μισό Κύπριο” Σάββα Πούμπουρα, στην ομάδα της εκπομπής της Μενεγάκη βρίσκεται και ο Κύπριος δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου.
Ο Γιάννης ανέβασε χθες, μια μέρα πριν από την πρεμιέρα, μία φωτογραφία στο instagram με την Θεά της Μεσημβρινής Ζώνης της TV, Ελένη Μενεγάκη, γράφωντας: Από αύριο και πάλι μαζί – σε όλα τα ΝΑΙ του κόσμου που είναι η Ελένη της καρδιάς μου. #togetherAgain #since2005 #queen #premiere #tomorrow @megatvcom #eleni #mylove @elenimenegaki ❤️

Δεν θα ευχηθούμε καλή τύχη στην Ελένη, γιατί είναι δεδομένη, θα ευχηθούμε καλά κουράγια σε όσους κάνουν εκπομπή “απέναντι της”.

Και καλή μας τηλεοπτική χρονιά!

Η πρεμιέρα της Ελένης ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε και μεταφέρθηκε για σήμερα, εξαιτίας της κηδείας του Μίκη Θεοδωράκη.

Δείτε πιο κάτω την έναρξη της πρεμιέρας:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!