Search
Close this search box.

Νέα Υόρκη, Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: “Το φως θα λάμπει πάντα μέσα στο σκοτάδι και το σκοτάδι δεν θα το νικήσει ποτέ”

SkalaTimes Team

Φωταγωγήθηκε ο Άγιος Νικόλαος στο «Σημείο Μηδέν», 20 χρόνια μετά

Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στον χώρο έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο «Σημείο Μηδέν» της Νέας Υόρκης τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος πριν από δύο μέρες.

Στη συνέχεια, o ναός φωταγωγήθηκε για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια. «H Ελληνορθόδοξη Κοινότητα της Αμερικής μπορεί να είναι ευτυχής και πολύ υπερήφανη για την ολοκλήρωση του ιερού ναού, έναν εθνικό τόπο λατρείας για τον αμερικανικό λαό και τον Κόσμο» δήλωσε στο Ελλαδικό site in.gr o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής έγραψε: «Ο Άγιος Νικόλαος στέκεται μπροστά σας σήμερα για να πει στον κόσμο ότι το φως θα λάμπει πάντα μέσα στο σκοτάδι και το σκοτάδι δεν θα το νικήσει ποτέ! Η πίστη θα θριαμβεύει πάντα επί της αμφιβολίας. Η ελπίδα θα νικά πάντα την απόγνωση. Και η αγάπη θα νικά πάντα το μίσος».

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από το λογαριασμό του Αρχιεπισκόπου Αμερικής στο instagram.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!