Search
Close this search box.

Ο Δήμος Λάρνακας ζητά προσφορές για τη σύναψη ασφαλιστηρίων συμβολαίων για την ασφαλιστική κάλυψη του Δήμου Λάρνακας

Το Γραφείο Προσφορών του Δήμου Λάρνακας πληροφορεί το κοινό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η ακόλουθη προσφορά/ διαγωνισμός:
Αρ. Διαγωνισμού 60/2021
Ο Δήμος Λάρνακας ζητά προσφορές για τη σύναψη ασφαλιστηρίων συμβολαίων για την ασφαλιστική κάλυψη του Δήμου Λάρνακας. Η ασφαλιστική κάλυψη θα είναι για περίοδο δώδεκα (12) μηνών με δικαίωμα ανανέωσης από τον Δήμο Λάρνακας για ακόμα δώδεκα (12) μήνες για τα Τμήματα 1,2,3,5 και 6. Για τα Τμήματα 4 και 7 η ασφαλιστική κάλυψη θα είναι για περίοδο δώδεκα (12) μηνών.

Ημερ. Λήξης: 20/10/2021

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τα έγγραφα του Διαγωνισμού, χωρίς καμία χρέωση, μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων (www.eprocurement.gov.cy)

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σε σχέση με την πιο πάνω ανακοίνωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Προσφορών του Δήμου στο τηλ. 24816574

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πρόδρομος Αλαμπρίτης: “Θεωρώ απαραίτητο να βρεθεί μια καθοριστική λύση για την εξομάλυνση της κατάστασης στο αεροδρόμιο”

Επιστολή Βουλευτή Λάρνακας ΔΗΣΥ Πρόδρομου Αλαμπρίτη προς Πρόεδρο και Μέλη Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών: Το τελευταίο διάστημα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας παρατηρούνται συχνά καθυστερήσεις στις αφίξεις και

Λύκειο Αραδίππου Τάσος Μητσόπουλος: Διάλεξη για Ενεργειακά ποτά – Συμπληρώματα – Δίαιτα

Λύκειο Αραδίππου Στα πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας, #beactive , πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Λυκείου μας, διάλεξη από την Κλινική Διαιτολόγο κα. Μαρία Καντηλάφτη Σεργίου.

error: Content is protected !!