Search
Close this search box.

Σταθερά και αισθητά αναπτύσεται η Ορόκλινη, νέες δεντροφυτεύσεις και παιχνιδότοποι στην περιοχή

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης, προχώρησε σε δενδροφύτευση πέντε παιχνιδότοπων και ενός χώρου στην παραλία παρά το περίπτερο, στον οποίο θα δημιουργηθεί νέος παιχνιδότοπος.

Φυτεύτηκαν συνολικά 140 δέντρα, συκαμιές, αόρατοι, ζιζιφιές και τοποθετήθηκε σύστημα άρδευσης.

Σε 15 παιχνιδότοπους θα τοποθετηθεί μέχρι το τέλος του μήνα φωτισμός με φωτοβολταϊκά συστήματα.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης σταθερά αλλά με στρατηγική και πλάνο εξωραϊζει την περιοχή και την αναπτύσει με διάφορους τρόπους προς όφελος των κατοίκων της Ορόκλινης αλλά συνάμα και μετατρέποντας την περιοχή σε ένα ιδανικό τόπο επίσκεψης και διαμονής για Κύπριους και ξένους.

Ο Πρόεδρος του Κ.Σ Νεόφυτος Φακοντής έχει φέρει πολλές θετικές αλλαγές στην περιοχή Ορόκλινης με γνώμονα πάντα το καλό της περιοχής και τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κενές Θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία

1.    Κενή Θέση Πρώτου Συντηρητή Δασών, Τμήμα Δασών Σύμφωνα με τη γνωστοποίηση με αριθμό 957 που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 6.9.2024 έχει

Πρόδρομος Αλαμπρίτης: “Θεωρώ απαραίτητο να βρεθεί μια καθοριστική λύση για την εξομάλυνση της κατάστασης στο αεροδρόμιο”

Επιστολή Βουλευτή Λάρνακας ΔΗΣΥ Πρόδρομου Αλαμπρίτη προς Πρόεδρο και Μέλη Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών: Το τελευταίο διάστημα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας παρατηρούνται συχνά καθυστερήσεις στις αφίξεις και

error: Content is protected !!