Search
Close this search box.

Το Τμήμα Αρχαιοτήτων φωτίζει τα Κάστρα Λάρνακας και Πάφου για την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τη Μαστοκυττάρωση

Το Τμήμα Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τη Μαστοκυττάρωση που τιμάται κάθε χρόνο στις 20 Οκτωβρίου, θα φωτίσει απόψε με μωβ χρώμα τα Κάστρα Λάρνακας και Πάφου.

Κύριος στόχος της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τη Μαστοκυττάρωση, αποτελεί η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τη σπάνια αυτή νόσο. Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει το Τμήμα Αρχαιοτήτων, μέσω του φωτισμού Μνημείων του, αποδέχτηκε με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης τη συμμετοχή του στις δράσεις ενημέρωσης της Παγκύπριας Κοινότητας Μαστοκυττάρωσης.

Ευελπιστούμε ότι μέσω αυτών και άλλων δράσεων ευαισθητοποίησης θα βελτιωθεί η ενημέρωση του κοινού για τη νόσο, η οποία πλήττει ενήλικους και ανήλικους, και θα σταλεί ένα μήνυμα στήριξης σε όλες τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κενές Θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία

1.    Κενή Θέση Πρώτου Συντηρητή Δασών, Τμήμα Δασών Σύμφωνα με τη γνωστοποίηση με αριθμό 957 που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 6.9.2024 έχει

error: Content is protected !!