Search
Close this search box.

Λίγο νερό και μια κλοπή…κινητού, η «περιπέτεια» του Γιάννη Διανέλλου

SkalaTimes

Ο Γιάννης Διανέλλος δε χρειάζεται συστάσεις είναι ένα γνωστό για την πόλη μας πρόσωπο.
Χρόνια ραδιοφωνικός παραγωγός, μία από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες των ερτζιανών της πόλης μας και όχι μόνο.
Την πιο κάτω ιστορία, “περιπέτεια”, του Γιάννη, την δημοσιεύουμε γιατί -δυστυχώς- οφείλουμε πλέον να είμαστε όλοι προσεκτικοί όταν μας ζητούν εισφορές, ακόμη και όταν μας δείχνουν “σχετικά έγγραφα”. Γιατί, δυστυχώς, μας έχουν καταντήσει να υποπτευόμαστε τους πάντες!

Σε σημερινή του ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο FB ο Γιάννης είχε γράψει: «Φίλε μου… Μου ζήτησες ένα ποτήρι νερό για να με κλέψεις. Να πάρεις κάτι δικό μου που δεν σου ανήκει. Ξέρεις τελικά δεν στεναχωριέμαι τόσο για την αξία του, ούτε για την ταλαιπωρία που μου προκάλεσες πραγματικά. Στεναχωρήθηκα πολύ περισσότερο ειλικρινά για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ ενός νέου ανθρώπου να ζητά ένα ποτήρι νερό για να κλέψει τον συνάνθρωπο του. Φίλε σε ευχαριστώ για το μάθημα που μου έδωσες… εγώ δεν θα σταματήσω να δίνω νερό ή οτιδήποτε άλλο μπορώ σε κάποιον που μου το ζητά. Θα είμαι πιο προσεκτικός. Εσύ; Ξέρεις κάτι; Το μαγικό σε αυτή την ζωή είναι ΟΤΙ ΚΑΜΝΕΙΣ, ΒΡΙΣΚΕΙΣ.
Λαλούν το Κάρμα…»

Τι ακριβώς εννοούσε με την ανάρτηση του αυτή;

Νεαρό άτομο μπήκε στο γραφείο του Γιάννη και του ζήτησε, δείχνοντας μάλιστα και κάποια σχετικά έγγραφα, να κάνει μία εισφορά σε συγκεκριμένο κυπριακό σύνδεσμο ασθενών.
Ο Γιάννης Διανέλλος, ευγενικός όπως πάντα, του εξήγησε πως το γραφείο κάνει κάθε χρόνο εισφορά σε συγκεκριμένο ίδρυμα και ότι θα προτιμούσε να μην κάνει κάποια εισφορά για την ώρα.
Τότε, το νεαρό άτομο, (γύρω στα 30), του ζήτησε νερό. Ο Γιάννης του έφερε ένα ποτήρι νερό. Στη συνέχεια ζήτησε και δεύτερο ποτήρι νερό και ο αγαπημένος μας ραδιοφωνικός παραγωγός πήγε φυσικά και του έφερε. Μάλιστα, ο Γιάννης, με ευγενικό τρόπο του είπε «το μηχάνημα του νερού είναι εκεί μπορείς να πας να βάλεις και μόνος σου όσο θες φίλε μου». Ο νεαρός απάντησε πως δε γνωρίζει πως λειτουργεί το μηχάνημα (!)

Όταν ο νεαρός έφυγε, μετά από λίγη ώρα, ο Γιάννης ανακάλυψε ότι μαζί του είχε πάρει, είχε κλέψει, και το κινητό τηλέφωνο του Γιάννη!

Σε επικοινωνία που είχε το SkalaTimes με το Γιάννη μας τόνισε: «δεν είναι η αξία του κινητού που με έχει στεναχωρήσει, αλλά η κατάντια μας! Αυτή η κατάντια!»

Ο Γιάννης έχει καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!