Search
Close this search box.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λάρνακα για την 28η Οκτωβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι λόγω της παρέλασης την Πέμπτη, 28 Οκτώβριου 2021 στα πλαίσια των εορτασμών της Εθνικής Επετείου, θα ισχύσουν συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι όποιες αφορούν το κλείσιμο δρόμων ως ακολούθως:

· Η Λεωφόρος Αθηνών θα παραμείνει κλειστή από την Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 από τις 10.00 μ.μ. μέχρι την Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 στις 8.00 μ.μ.

· Οι παρόδιοι δρόμοι που οδηγούν στην Λεωφόρο Αθηνών θα παραμείνουν κλειστοί κατά τις πιο πάνω μέρες και ώρες.

Κατά τη διάρκεια των πιο πάνω ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η πρόσβαση και η στάθμευση στην Λεωφόρο Αθηνών τις πιο πάνω αναφερόμενες ώρες, δεν θα επιτρέπεται. Όσα οχήματα παραμείνουν σταθμευμένα, θα μετακινηθούν με ρυμουλκό.

Παρακαλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται στις πιο πάνω υποδείξεις της Αστυνομίας και της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πρόδρομος Αλαμπρίτης: “Θεωρώ απαραίτητο να βρεθεί μια καθοριστική λύση για την εξομάλυνση της κατάστασης στο αεροδρόμιο”

Επιστολή Βουλευτή Λάρνακας ΔΗΣΥ Πρόδρομου Αλαμπρίτη προς Πρόεδρο και Μέλη Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών: Το τελευταίο διάστημα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας παρατηρούνται συχνά καθυστερήσεις στις αφίξεις και

Λύκειο Αραδίππου Τάσος Μητσόπουλος: Διάλεξη για Ενεργειακά ποτά – Συμπληρώματα – Δίαιτα

Λύκειο Αραδίππου Στα πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας, #beactive , πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Λυκείου μας, διάλεξη από την Κλινική Διαιτολόγο κα. Μαρία Καντηλάφτη Σεργίου.

error: Content is protected !!