Search
Close this search box.

“Αντίο” στον Gunther (σειρά Friends) που όλοι αγαπήσαμε

SkalaTimes Team

Ο Αμερικανός ηθοποιός James Michael Tyler πέθανε χθες Κυριακή σε ηλικία 59ετών.

Ο James Michael Tyler αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές ως Gunther στη διάσημη τηλεοπτική σειρά FRIENDS.
Ήταν κομμάτι της σειράς από την αρχή (1994) μέχρι το τέλος (2004).

Αν και ο ρόλος του μικρός, ήταν σημαντικός, ήταν ο Gunther, που όλοι οι φαν της σειράς αγαπήσαμε. Όπως σωστά έχει γράψει η Jennifer Aniston σήμερα στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: “Η σειρά (Friends) δεν θα ήταν η ίδια χωρίς εσένα”.

«Ο Tyler έφυγε ειρηνικά στο σπίτι του στο Λος Αντζελες το πρωί της Κυριακής», ανέφερε δήλωση του μάνατζέρ του. «Ο κόσμος τον ήξερε ως Guthner από την επιτυχημένη σειρά “Friends” αλλά οι αγαπημένοι του τον γνώριζαν ως ηθοποιό, μουσικό, πρέσβη εγγρήγορσης για τον καρκίνο και αγαπημένο πατέρα», είπε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού.
« Ο Michael αγαπούσε τη μουσική, φώναζε υπερ των Glemson Tigers και συχνά έβρισκε τον εαυτό του σε ευχάριστες και προγραμματιστές περιπέτειες. Αν τον συναντούσατε μία φορά, κάνατε ένα φίλο για πάντα».

Trivia για τον Gunther που όλοι οι φαν των FRIENDS αγαπήσαμε
*Κατέληξε με τον ρόλο του Gunther στη σειρά Friends (1994) επειδή εργαζόταν σε ένα καφέ ως barista και όταν ρωτήθηκε αν θα τον ενδιέφερε να είναι στη σειρα πίσω από τον πάγκο είπε ναι. Ήταν ο μόνος που ήξερε πώς να δουλεύει σωστά τη μηχανή καπουτσίνο.

*Όταν ήταν 11 ετών, οι γονείς του πέθαναν και μετακόμισε στο Άντερσον της Νότιας Καρολίνας για να ζήσει με την αδερφή του.

*Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Clemson και αποφοίτησε με πτυχίο στη Γεωλογία. Έλαβε το μεταπτυχιακό του στις Καλές Τέχνες στην υποκριτική από το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια.

*Διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη σταδίου IV και το πάλευε από το 2018. Στο Reunion των Friends δεν μπόρεσε να συμμετάσχει αυτοπροσώπως και έτσι εμφανίστηκε μέσω Zoom.

ΑΝΤΙΟ ΑΠΟ ΟΛA ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ RACHEL
Όλοι οι πρωταγωνιστές των Friends, (εκτός ο Matthew Perry ο οποίος δεν είναι πολύ ενεργός στα ΜΚΔ -η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram ήταν τον Αύγουστο και στο FB το 2015) έχουν “αποχαιρετήσει” με συγκινητικά λόγια το φίλο και για μια δεκαετία συνεργάτη τους.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Χιλιάδες έξω από το Προεδρικό!  «Φωνή λαού οργή Θεού» φώναξαν κατά της παύσης του Γενικού Ελεγκτή που ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι»

«Μπορεί η παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη την περασμένη Τετάρτη να μην ήταν κεραυνός εν αιθρία για τους πολλούς υποψιασμένους από τα όσα απαράδεχτα βιώσαμε τα

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!