Search
Close this search box.

Ανδρέας Γερολέμου: Ένα φωνητικό σύνολο ενός Δήμου είναι η βιτρίνα πολιτισμού του Δήμου

Κείμενο του μουσικού
και Μαέστρου του Φωνητικού Συνόλου Δήμου Λάρνακας,
Ανδρέα Γερολέμου


«Όπου ακούς να τραγουδούν πλησίασε με θάρρος, οι κακοί δεν τραγουδούν»

Δεν χρειάζεται να τονίσουμε τη διαχρονική αξία της μουσικής στη ζωή του ανθρώπου, έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί πολλές φορές τα οφέλη και της μουσικής γενικότερα και του τραγουδιού ειδικότερα.
Ένα φωνητικό σύνολο ενός Δήμου δεν είναι απλώς μια χορωδία, αλλά ένα μέσο συλλογικής πολιτιστικής έκφρασης. Ένα φωνητικό σύνολο ενός Δήμου είναι η βιτρίνα πολιτισμού του Δήμου.
Με ευκαιρία την παρουσία του Φωνητικού Συνόλου του Δήμου Λάρνακας στα εγκαίνια του Πολυχώρου Δημιουργικότητας και Πολιτισμού Λάρνακας θέλω να ευχαριστήσω τους χορωδούς, τους μουσικούς, τη σοπράνο μας, αλλά ιδιαίτερα το Δήμο Λάρνακας που στηρίζει και αγκαλιάζει τη χορωδία του, εδώ και χρόνια.

Εμείς, εγώ ως Μαέστρος και τα μέλη του Φωνητικού Συνόλου του Δήμου Λάρνακας, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για την αγάπη της μουσικής, για την αγάπη της πόλης μας της Λάρνακας.

Το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Λάρνακας σας δίνει ραντεβού στις 28 του μήνα, στο άναμμα των Χριστουγεννιάτικων φώτων της πόλης μας, στην Πλατεία Ευρώπης.
Επίσης, έρχονται πολλές παραστάσεις και συναυλίες μέσα στο 2022.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Άγριος καβγάς στις Φοινικούδες στη Λάρνακα με ανήλικους / “Πώς νομίζετε ότι νιώθουμε εμείς ως ιδιοκτήτες μαγαζιών στις φοινικούες; Δεν νιώθουμε καμία ασφάλεια”

SkalaTimes Άγριος καβγάς μεταξύ νεαρών αλλοδαπών σε καφεστιατόριο της Λάρνακας ξέσπασε ψες με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 23χρονου και ενός 17χρονου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο

Οι Kontovourkis & Co. κυκλοφορούν το EP τους, μαζί με το νέο τους κομμάτι, την ατμοσφαιρική country μπαλάντα ‘Last Farewell’

Μετά την κυκλοφορία της καλοκαιρινής σερενάτας ‘Αύριο Μεσημέρι’ και του δυναμικού, αγγλόφωνου ντεμπούτου τους σε άρωμα skiffle, το ‘Long Way to Nirvana’, οι Kontovourkis & Co. κυκλοφορούν

error: Content is protected !!