Search
Close this search box.

Η Λάρνακα πάει Κάννες! Βραβεύτηκε η ταινία του Στέλιου Στυλιανού σε σενάριο Κώστα Μαννούρη

SkalaTimes


Ο δημιουργός ταινιών Στέλιος Στυλιανού μαζί με τη συνεργάτιδα του Μαρία Παπαδοπούλου, πήραν το σενάριο του βραβευμένου συγγραφέα Κώστα Μαννούρη (και οι τρεις συνδημότες μας) και με πρωταγωνίστρια την Λένια Σορόκκου έδωσαν σάρκα και οστά στο Garden Latte.

Η ταινία τους κατάφερε να πάει στις Κάννες, να βρεθεί ανάμεσα στους Finalist και όπως έχουμε σήμερα πληροφορηθεί κατάφερε να βραβευτεί!!!

Kαι ενώ οι δημιουργοί και συντελεστές ετοιμάζονται για το κόκκινο χαλί στις Κάννες, να υπενθυμίσουμε πως η ταινία δημιουργήθηκε εν καιρώ πανδημίας, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο όπως είχε πει σε συνέντευξη του στο SkalaTimes ο Στέλιος Στυλιανού. “Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες, παρόλο που στον τομέα μας αντιμετωπίζουμε δυσκολίες ακόμη και σε καλές εποχές, πόσον μάλλον να παλεύεις να δημιουργείς ενώ τριγύρω σου επικρατεί πανδημία. Δυο ταινίες εν καιρό lockdown, με πολλούς περιορισμούς.  Όμως αυτό είναι που το κάνει μοναδικό, δύσκολο, αλλά όχι και ακατόρθωτο …. να μην επαναπαύεσαι σε έτσι δύσκολους καιρούς και να μπορείς να δημιουργείς, να βρίσκεις λύσεις, να επιμένεις στο να ακουστείς. Θα πω με ειλικρίνεια ότι αυτές οι δυο ταινίες έχουν μια ιδιαίτερη θέση, είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου πλέον”.

Συγχαρητήρια στους συντελεστές όλους, αυτό το βραβείο κάνει τη πόλη μας -και τη χώρα μας- να συνειδητοποιεί ακόμη μια φορά πόσο ταλαντούχους ανθρώπους έχουμε ανάμεσα μας και πόσα μπορούν να καταφέρουν με το ταλέντο τους. Σκεφτείτε να είχαν και την ανάλογη στήριξη από τους αρμόδιους φορείς τι θα γινόταν!

Συγχαρητήρια σε όλους όσους έχουν εργαστεί για την ταινία, ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους δύο δημιουργούς, στον Κώστα Μαννούρη που “γέννησε” την ιστορία και στον Στέλιο Στυλιανού που της έδωσε “σάρκα και οστά”.

(Συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες βδομάδες στο SkalaTimes ο δημιουργός της ταινίας ο συνδημότης μας Στέλιος Στυλιανού: https://www.skalatimes.com/2021/11/13/sunentefksi-stelios-stylianou-garden-latte/ )

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οι Kontovourkis & Co. κυκλοφορούν το EP τους, μαζί με το νέο τους κομμάτι, την ατμοσφαιρική country μπαλάντα ‘Last Farewell’

Μετά την κυκλοφορία της καλοκαιρινής σερενάτας ‘Αύριο Μεσημέρι’ και του δυναμικού, αγγλόφωνου ντεμπούτου τους σε άρωμα skiffle, το ‘Long Way to Nirvana’, οι Kontovourkis & Co. κυκλοφορούν

error: Content is protected !!