Search
Close this search box.

Απόδοση τιμής σε πιστό φίλο της Λάρνακας από το Ην. Βασίλειο / Larnaka. Once there, Always there!

Τον πιστό φίλο της Λάρνακας από το Ηνωμένο Βασίλειο κ. Seneka Yaddehige τίμησαν σήμερα Δήμος Λάρνακας και Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας για την αφοσίωση και προτίμησή του στην πόλη του Ζήνωνα.

Ο κ. Yaddehige δεν αποτελεί σύνηθες επαναλαμβανόμενο τουρίστα όπως το 60% των επισκεπτών της Περιφέρειας Λάρνακας οι οποίοι φεύγουν για να επιστρέψουν, γιατί απλούστατα…δεν αναχώρησε από το ξενοδοχείο του από τον Οκτώβριο του 2020, καθιστώντας τον ουσιαστικά τον τουρίστα με την μεγαλύτερη διάρκεια διαμονής σε ξενοδοχείο πολυτελείας στη Λάρνακα. Ο πιστός τουρίστας διαμένει σε σουίτα του ξενοδοχείου Radisson Blu εδώ και ακριβώς 400 συνεχείς μέρες. Η δε μέρα της αναχώρησής του είναι μέχρι στιγμής άγνωστη.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας και Αναπλ. Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Λ/κας κ. Ανδρέας Βύρας ο οποίος παρέδωσε στον κ. Yaddehige την τιμητική πλακέτα ανακηρύσσοντάς τον ως “Larnaka’s Loyal Friend”, αφού τον ευχαρίστησε για την αφοσίωσή του, δήλωσε ότι αποτελεί τιμή για τη Λάρνακα η σταθερή επιλογή του προορισμού από επισκέπτες του εξωτερικού. Πρόσθεσε ότι «το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι η απόδοση ένδειξης ευγνωμοσύνης σε μια λιτή τελετή όπως η σημερινή, ενώ η μέγιστή μας ευθύνη είναι η συνεχής αναβάθμιση της τουριστικής μας υποδομής και η βελτίωση των υπηρεσιών μας. Μόνο μέσω της συνεχούς αναβάθμισης του προορισμού μας θα συνεχίσουν οι τουρίστες μας να ξανάρχονται».

Ο κ. Μάριος Πολυβίου, Μέλος του Δ.Σ. της ΕΤΑΠ Λ/κας και Διευθύνοντας Σύμβουλος του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει ο υπό αναφορά τουρίστας, αφού επεσήμανε ότι o κ.Seneka είναι ο μακροβιότερος ένοικος του ξενοδοχείου Radisson Blu μέχρι σήμερα, πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι επέλεξε να μείνει στη Λάρνακα για τόσο πολύ καιρό. Σημείωσε ότι οι ποιοτικές υπηρεσίες του ξενοδοχείου αλλά και η ίδια η Λάρνακα ως ένας πολυδιάστατος προορισμός έχουν συμβάλει στο να διαμείνει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο κ. Πολυβίου τόνισε τη συλλογική ανάγκη «να διατηρήσουμε αλλά και να αυξήσουμε το ήδη ψηλό ποσοστό επαναλαμβανόμενων τουριστών της Λάρνακας».

Με τη σειρά του ο κ. Yaddehige ανέφερε ότι ενώ ταξιδεύει συχνά ανά τον κόσμο τόσο για επαγγελματικούς σκοπούς αλλά και για αναψυχή, είναι η πρώτη φορά που παραμένει σε ένα προορισμό για τόση μεγάλη περίοδο. Στη Λάρνακα ταξίδευσε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του περασμένου έτους και έκτοτε παρέμεινε καθότι νιώθει, όπως ανέφερε, άνετα τόσο στο ξενοδοχείο όσο και στην πόλη. Ξεχωρίζει ως κυριότερους παράγοντες που τον ωθούν να θέλει να μείνει και άλλο χρονικό διάστημα στη Λάρνακα, τους φιλικούς κατοίκους αλλά και τη γενικότερη κουλτούρα του προορισμού.

Να σημειωθεί ότι η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας έχει εγκαθιδρύσει εδώ και χρόνια τον θεσμό “Larnaka’s Loyal Friends” σε συνεργασία με τις Τοπικές Αρχές της Λ/κας και τα ξενοδοχεία της περιοχής όχι μόνο ως ένδειξη εκτίμησης στους σταθερούς της τουρίστες αλλά και για το γεγονός ότι η τουριστική της καμπάνια εστιάζεται στο πλεονέκτημά της να κατέχει το ψηλότερο ποσοστό επαναλαμβανόμενων τουριστών.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οι Kontovourkis & Co. κυκλοφορούν το EP τους, μαζί με το νέο τους κομμάτι, την ατμοσφαιρική country μπαλάντα ‘Last Farewell’

Μετά την κυκλοφορία της καλοκαιρινής σερενάτας ‘Αύριο Μεσημέρι’ και του δυναμικού, αγγλόφωνου ντεμπούτου τους σε άρωμα skiffle, το ‘Long Way to Nirvana’, οι Kontovourkis & Co. κυκλοφορούν

error: Content is protected !!