Search
Close this search box.

Πραγματοποιήθηκε το τουρνουά FORTNITE 2v2 BoxFights / Από τη Λάρνακα οι νικητές / Μιλούν στο SkalaTimes ο Λευτέρης και ο Παναγιώτης

Έλαβε τέλος στις 27 Νοεμβρίου η δεύτερη από τις 4 φάσεις του ANT1 Esports Tournament από την Τράπεζα Κύπρου στο Gaming Venue INSPOT Nicosia.

Στον τελικό επικράτησαν οι Κωνσταντίνος και Γιώργος με σκορ 3-0 και πήραν το μεγάλο βραβείο των 700 ευρώ. Οι δευτεραθλητές Παναγιώτης και Λευτέρης πήραν 300 ευρώ.
Και οι τέσσερεις από τη Λάρνακα.
Το SkalaTimes βρήκε και συνομίλησε με τους Παναγιώτη και Λευτέρη.

Λευτέρης
Προσωπικά έλαβα μέρος για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος ήταν επειδή ήθελα να πάω επειδή ήξερα ότι είχα ότι χρειαζόταν για να νικήσω και επίσης τα λεφτά που είχαν για βραβείο.
Ο διαγωνισμός έγινε στο inspot στη Λευκωσία.
Ήταν ένας διαγωνισμός όπου ο πρώτος στις δύο νίκες από τις δύο ομάδες νικάει και προχωρά στον επόμενο γύρο. Το διοργάνωσε το inspot και ο ΑΝΤ1, με σπόνσορ τον ΑΝΤ1 και την τράπεζα αν Κύπρου.
Δεν χρειάστηκε να κάνω κάποια εξάσκηση επειδή ήμουν ήδη αρκετά καλός και επίσης σε μία βδομάδα που το είχα μάθει -πριν να γίνει- δεν μπορείς να καλυτερεύσεις ιδιαίτερα, απλά μπορείς να διορθώσεις μικρό-λαθάκια.
Λαμβάνοντας υπόψη πως ήταν η πρώτη φορά που πήγα σε ένα τέτοιο τουρνουά, μετά από ένα μεγάλο Break πέντε μηνών στο παιχνίδι, το να καταφέρω να βγω δεύτερος ήταν κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενο, αλλά επίσης μου έδωσε αυτό που χρειαζόμουν για να ξανά ξεκινήσω να παίζω, έτσι ώστε να λαμβάνω μέρος σε τέτοιου είδους τουρνουά.

Παναγιώτης
Έλαβα μέρος επειδή ακούγοταν καλό ως εμπειρία και επίσης για τα λεφτά που θα δίνονταν ως βραβείο στους νικητές.
Το τουρνουά έγινε στη Λευκωσία στο inspot.
Ήταν ένα διαγωνισμός 2vs2 forntnite box fights όπου ο πρώτος στις δύο νίκες από τις δύο ομάδες νικάει και προχωρά στον επόμενο γύρο. Το διοργάνωσε το inSpot και o ΑΝΤ1 Κύπρου με χορηγούς τον ΑΝΤ1 και την τράπεζα Κύπρου.
Δε χρειαζόταν προετοιμασία για μένα επειδή έπαιζα το παιχνίδι πολύ πριν να το ανακοινώσουν.
Για μένα η δεύτερη θέση, λαμβάνοντας υπόψη πως ήταν η πρώτη φορά που πηγαίνω σε τουρνουά, ήταν ένας δείκτης πως έχω ότι χρειάζεται για να συναγωνιστώ με άλλα άτομα.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Άγριος καβγάς στις Φοινικούδες στη Λάρνακα με ανήλικους / “Πώς νομίζετε ότι νιώθουμε εμείς ως ιδιοκτήτες μαγαζιών στις φοινικούες; Δεν νιώθουμε καμία ασφάλεια”

SkalaTimes Άγριος καβγάς μεταξύ νεαρών αλλοδαπών σε καφεστιατόριο της Λάρνακας ξέσπασε ψες με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 23χρονου και ενός 17χρονου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο

Οι Kontovourkis & Co. κυκλοφορούν το EP τους, μαζί με το νέο τους κομμάτι, την ατμοσφαιρική country μπαλάντα ‘Last Farewell’

Μετά την κυκλοφορία της καλοκαιρινής σερενάτας ‘Αύριο Μεσημέρι’ και του δυναμικού, αγγλόφωνου ντεμπούτου τους σε άρωμα skiffle, το ‘Long Way to Nirvana’, οι Kontovourkis & Co. κυκλοφορούν

error: Content is protected !!