Search
Close this search box.

Τo Casa de Papel ρίχνει αυλαία με Πειραιά και Ολυμπιακό, “Γι’ αυτούς που δεν τα παρατούν”

Μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην ιστορία, που κατάφερε να κερδίσει εκατομμύρια τηλεθεατές μέσω του NETFLIX ολοκληρώθηκε.
Το Casa de Papel έκλεισε τον κύκλο του και με ένα extra video ευχαρίστησε τις πόλεις σε όλο τον κόσμο που “είναι έτοιμες να κερδίσουν τους πάντες και δεν τα παρατούν ποτέ”.

Το Casa de Papel αφιέρωσε την επιτυχία του σε πόλεις απ’ όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους και στον Πειραιά καθώς οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν γράψει ιστορία με το κορεό στον αγώνα με την Μίλαν τον Δεκέμβριο του 2018.

This is not the story of berlin nor is the story of Tokyo or Nairobi not the one of Denver

This is the story of Rio, this Rio. It is also the story of Piraeus.  And Rennes. Ready to beat anyone…. (Δείτε το βίντεο πιο κάτω)

Ανάμεσά τους τον Πειραιά, την Ρεν, το Σαν Χουάν, το Παρίσι, την Βαλένθια, το Νέο Δελχί, την Κλουζ, την Λίμα, το Μπουένος Άιρες, τη Βουδαπέστη, το Μεξικό. “Αυτή η συμμορία είμαστε όλοι. Σας ευχαριστούμε που ήρθατε μαζί μας” αναφέρει, με την εικόνα των οπαδών του Ολυμπιακού να βρίσκεται στο μονόλεπτο video.
Η εικόνα είναι από τον αγώνα με τη Μίλαν (3-1) τον Δεκέμβριο του 2018, με το κορεό να κάνει τον γύρο της Ευρώπης και να παραμένει μέχρι και σήμερα ένα από τα εντυπωσιακότερα όλων των εποχών.

Να υπενθυμίσουμε ότι τότε οι εικόνες του κορεό είχαν μεταδοθεί παντού και έφτασαν μέχρι τους υπευθύνους της σειράς, με τον επίσημο λογαριασμό του «La Casa de Papel» στο Twitter να σχολιάζει το περιστατικό, αναδημοσίευοντας το βίντεο του Ολυμπιακού με την ανάρτηση και λεζάντα «Με καλό πλάνο, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα», γραμμένη στην ισπανική γλώσσα κι από κάτω τη λέξη «ο καθηγητής».

Η σειρά του Netflix είχε συμπεριλάβει το κορεό των ερυθρόλευκων και σε ντοκιμαντέρ της όταν ανέβηκε ο τέταρτος κύκλος στο οποίο εξηγούσε και τον λόγο που ο κόσμος αγάπησε το La Casa De Papel.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Το νηπιαγωγείο “Παιδόκηπος” στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ / Βαλεντίνα Γεωργίου: “Οι βάσεις και τα θεμέλια μπαίνουν στην προσχολική ηλικία, στόχος μας είναι περαιτέρω δράσεις έτσι ώστε να θέσουμε τις βάσεις για ενήλικες που θα διέπονται από αυτές τις αρχές και αξίες”

Το νηπιαγωγείο Παιδόκηπος Βαλεντίνα Γεωργίου στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ, όπου προπονητές, δασκάλες και παιδιά θα εργαστούν μέσα από

Έναρξη Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για γονείς και παιδιά στα Κέντρα του Κρατικού Δικτύου Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) (Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη – ΕΠΑΑ), σε συνεργασία με την Παγκύπρια Σχολή Γονέων,

Παράνομη η συγκρότηση της Σχολικής Εφορείας Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας

Αποκαλυπτήρια της ευκαιριακής συμμαχίας κομμάτων στον νέο Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού, με αποκλειστικό γνώμονα τον αποκλεισμό του ΑΚΕΛ, έρχονται μέσα από τοποθέτηση του Υπουργείου Παιδείας

error: Content is protected !!