Search
Close this search box.

Το τρίτo «Larnaca Christmas Food Festival» 2021 ξεκίνησε χθες συνεχίζεται σήμερα και αύριο, μη το χάσετε!

Ξεκίνησε χθες 10 Δεκεμβρίου συνεχίζεται σήμερα και αύριο-11-12 Δεκεμβρίου- στη Πλατεία Ευρώπης, στις Φοινικούδες, στη Λάρνακα μας, ένα αυθεντικό φεστιβάλ φαγητού.

Η εκδήλωση που έγινε θεσμός από το 2017, πραγματοποιείται και φέτος, με ελεύθερη είσοδο, για τους λάτρεις του Street Food.

Σε ένα γιορτινό κλίμα λοιπόν, δύο εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, και με σύνθημα “Safe – Back to Life”, επανέρχεται η διοργάνωση, με σκοπό τη προώθηση της πολυπολιτισμικής κουλτούρας και της γνωριμίας των γεύσεων που ζουν ανάμεσα μας.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φαγητό για όλα τα γούστα, από τους επαγγελματίες του είδους, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνουν μπύρες Carlsberg, κρασιά και άλλα ποτά της επιθυμίας τους.

Street Artist Show, Djs, χορευτικά σώου από ντόπια και ξένα συγκροτήματα, θα προσθέσουν στην εμπειρία όλων των επισκεπτών.
Επισκεφτείτε το τρίτο Larnaca Christmas Food Festival μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας, γευτείτε διαφορετικές γεύσεις, απολαύστε την υπέροχη πλατεία Ευρώπης στις φοινικούδες και περάστε ένα υπέροχο ΠαρασκευοΣάββατοΚυρίακο.

Ανάμεσα στα περίπτερα με τα μοναδικά street food για όλα τα γούστα θα βρείτε και το αγαπημένο μας Capodecina.cy με Italian pasta street food.
Aπό το Capodecina.cy στο τρίτο Larnaca Christmas Food Festival μπορείτε να επιλέξετε από τις εξής νοστιμότατες συνταγές: Napoli, Caponata, Carbonara, Bolognese, Φούρνου και Ravioli di Capo και όπως μας έχουν ενημερώσει τα παιδιά του Capodecina.cy θα είναι όλα στη τιμή των €5 μόνο!

Σήμερα, όλοι οι δρόμοι της Λάρνακας οδηγούν σε νοστιμιές, κέφι και αισιοδοξία “Safe – Back to Life”, σε μια διοργάνωση που αγαπάμε με σκοπό τη προώθηση της πολυπολιτισμικής κουλτούρας και της γνωριμίας των γεύσεων που ζουν ανάμεσα μας.

See you all there!

* Στη διοργάνωση θα τηρούνται όλα τα μέτρα, με βάση το διάταγμα του Υπουργού Υγείας και της οδηγίες των Υγειονομικών υπηρεσιών της ΚΔ.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Έναρξη Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για γονείς και παιδιά στα Κέντρα του Κρατικού Δικτύου Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) (Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη – ΕΠΑΑ), σε συνεργασία με την Παγκύπρια Σχολή Γονέων,

Παράνομη η συγκρότηση της Σχολικής Εφορείας Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας

Αποκαλυπτήρια της ευκαιριακής συμμαχίας κομμάτων στον νέο Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού, με αποκλειστικό γνώμονα τον αποκλεισμό του ΑΚΕΛ, έρχονται μέσα από τοποθέτηση του Υπουργείου Παιδείας

error: Content is protected !!