Search
Close this search box.

Mε ένα εντυπωσιακό φαντασμαγορικό show υποδέχθηκε το Λονδίνο το νέο έτος

Μπορεί το 2021 να ήταν μια σκληρή χρονιά για τη Βρετανία όπως και για τα περισσότερα μέρη του πλανήτη, αλλά το Λονδίνο αποχαιρέτησε το 2021 με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο.

Η Βρετανική πρωτεύουσα υποδέχθηκε το νέο έτος 2022 με πυροτεχνήματα και ένα φαντασμαγορικό σόου με φώτα, λέιζερ και drones.

Η τελετή της αλλαγής της χρονιάς μεταδόθηκε ζωντανά από το BBC με τον κόσμο όμως να απαγορεύεται να πλησιάσει.

Οι υπεύθυνοι κράτησαν τις λεπτομέρειες του εορτασμού μυστικές σε μια προσπάθεια να αποθαρρύνουν το κοινό από το να συγκεντρωθεί στο Royal Naval College του Greenwich, που ήταν το κεντρικό σημείο της τελετής, ως μέτρο περιορισμού της μετάδοσης του κορονοϊού και της μετάλλαξης Όμικρον.

Το σόου που είχε διάρκεια 13 λεπτά, άρχισε με τις καμπάνες να χτυπούν από το ανακαινισμένο ρολόι του Big Ben, που έδωσε και το έναυσμα για την έναρξη των εορτασμών.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμαρχος του Λονδίνου,Sadiq Khan, ακύρωσε τις δραστηριότητες της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, ενώ δεν υπήρχαν και ζωντανές συναυλίες, λόγω του κορωνοϊου.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Έναρξη Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για γονείς και παιδιά στα Κέντρα του Κρατικού Δικτύου Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) (Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη – ΕΠΑΑ), σε συνεργασία με την Παγκύπρια Σχολή Γονέων,

Παράνομη η συγκρότηση της Σχολικής Εφορείας Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας

Αποκαλυπτήρια της ευκαιριακής συμμαχίας κομμάτων στον νέο Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού, με αποκλειστικό γνώμονα τον αποκλεισμό του ΑΚΕΛ, έρχονται μέσα από τοποθέτηση του Υπουργείου Παιδείας

error: Content is protected !!