Search
Close this search box.

Στη Δύση του το Beau Rivage, σιγά σιγά κατεδαφίζεται….

Το Beau Rivage εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε να κατεδαφίζεται και στη θέση του θα χτιστεί νέο ξενοδοχείο που θα συμπεριλαμβάνεται στο μεγάλο πρότζεκτ των  €90 εκατομμυρίων, με διάφορες άλλες αναπτύξεις γύρω από αυτό.
Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί από το 2020 : «Η NCH Capital Inc. με στρατηγικό συνεργάτη την Edge Development Group που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Supernova Polish Real Estate and Hospitality Group, προχωρούν στην υλοποίηση της ανάπτυξης στην παραθαλάσσια περιοχή στα κοινοτικά σύνορα της Πύλας. Η επένδυση είναι ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική γιατί είναι ο ορισμός της «ξένης άμεσης επένδυσης» και το αποτέλεσμα συνεργασίας ενός μεγάλου θεσμικού επενδυτή Αμερικανικών συμφερόντων με ένα Ευρωπαϊκό οργανισμό με εξειδίκευση στους τομείς των ακινήτων και τουρισμού. Η στρατηγική συνεργασία των δύο εταίρων, αφορά την γειτνιάζουσα παραλιακή έκταση 33,000 τ.μ του πρώην ξενοδοχείου Beau Rivage, που θα αλλάξει άρδην την εικόνα της περιοχής Πύλας, στην Επαρχία Λάρνακας».

Το Beau Rivage φτάνει στη δύση του
Το Beau Rivage φτάνει στη δύση του, το Beau Rivage (που σημαίνει όμορφη ακτογραμμή) χτίστηκε τη δεκαετία του 1980. Η έκταση του ήταν 13.364 τ.μ., και διέθετε συνολικά 188 δωμάτια, πισίνα και χώρο πρασίνου στη δυτική του πλευρά.
Για χρόνια το Beau Rivage αν και τριάστερο κατάφερε να γίνει το hot spot της Λάρνακας και ιδιαίτερα δε τη δεκαετία του 1990, που το χάρηκαν όχι μόνο οι τουρίστες αλλά και οι ντόπιοι, σκαλιώτες και μη.
Το ξενοδοχείο περιήλθε στην κατοχή της Tamasos Hotel Entrerprises Ltd και ανήκε στην ΠΕΟ, μέχρι το κλείσιμό του λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ακολούθως κάτοχός του έγινε η Τράπεζα Κύπρου, που το έβγαλε στο σφυρί.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Το νηπιαγωγείο “Παιδόκηπος” στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ / Βαλεντίνα Γεωργίου: “Οι βάσεις και τα θεμέλια μπαίνουν στην προσχολική ηλικία, στόχος μας είναι περαιτέρω δράσεις έτσι ώστε να θέσουμε τις βάσεις για ενήλικες που θα διέπονται από αυτές τις αρχές και αξίες”

Το νηπιαγωγείο Παιδόκηπος Βαλεντίνα Γεωργίου στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ, όπου προπονητές, δασκάλες και παιδιά θα εργαστούν μέσα από

Έναρξη Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για γονείς και παιδιά στα Κέντρα του Κρατικού Δικτύου Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) (Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη – ΕΠΑΑ), σε συνεργασία με την Παγκύπρια Σχολή Γονέων,

Παράνομη η συγκρότηση της Σχολικής Εφορείας Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας

Αποκαλυπτήρια της ευκαιριακής συμμαχίας κομμάτων στον νέο Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού, με αποκλειστικό γνώμονα τον αποκλεισμό του ΑΚΕΛ, έρχονται μέσα από τοποθέτηση του Υπουργείου Παιδείας

error: Content is protected !!