Search
Close this search box.

H Maresol Hospitality ανακοινώνει συνεργασία με Edem Traditional House στη καρδιά της Λάρνακας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την ιδιοκτήτρια εταιρεία του μοναδικής αρχιτεκτονικής και πολιτιστικής κληρονομιάς αρχοντικού της Λάρνακας, του Edem Traditional House. Το Edem Traditional House πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο αρχοντικό  στο κέντρο της Λάρνακας, το οποίο διαθέτει 10 δωμάτια  και θα λειτουργεί ως ξενοδοχειακό κατάλυμα.

Μέσα από την ανάδειξη των αρχιτεκτονικών στοιχείων όσο και της διακόσμησης της περιόδου των πρώτων χρόνων του 1900, το Edem Traditional House θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες του. Το Edem θα ενταχθεί στο Brand VCM (Vintage City Mansions) της Maresol Hospitality, ενός ειδικά σχεδιασμένου Brand το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε μικρές παραδοσιακές τουριστικές μονάδες της αστικής Λάρνακας.

Το Brand VCM έχει ως στόχο την ανάδειξη της μακρόχρονης κουλτούρας και του πολιτισμού της Λάρνακας μέσα από την διαμονή σε ανακαινισμένα παραδοσιακά αρχοντικά της πόλης σε συνδυασμό με δράσεις κοινωνικού, πολιτιστικού, αρχαιολογικού, θρησκευτικού και άλλου παρόμοιου περιεχομένου, προσφέροντας ένα εναλλακτικό τουριστικό προϊόν. Επιπλέον μέσα από τις συνέργειες που δημιουργεί η ένταξη στο Brand VCM, οι ιδιοκτήτες των αναπαλαιωμένων αρχοντικών της Λάρνακας θα απολαμβάνουν τόσο το επαγγελματικό περιβάλλον Οργάνωσης, Διαχείρισης και Προώθησης που προσφέρει η Maresol Hospitality όσο και την καλύτερη και ορθολογιστικότερη διαχείριση κόστους μέσα από τον επιμερισμό δραστηριοτήτων και λειτουργικών εξόδων.

Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον ιδιοκτήτη του Edem Traditional House για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς την εταιρία μας και στο Brand VCM.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Το σπαθί το οποίο αποκεφάλισε τον Οδυσσέα, ωχριά μπροστά στη δαμόκλειο σπάθη την οποία ανέσυρε η κοινωνία

Ένα εξαιρετικό άρθρο του Γιώργου Καλλίνικου, Διευθυντή Σύνταξης Philenews(21/9/24) Έγραφα προχθές, ότι η κατάφορη αδικία σε βάρος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, μπορεί να αφυπνίσει την κοινωνία.

Το νηπιαγωγείο “Παιδόκηπος” στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ / Βαλεντίνα Γεωργίου: “Οι βάσεις και τα θεμέλια μπαίνουν στην προσχολική ηλικία, στόχος μας είναι περαιτέρω δράσεις έτσι ώστε να θέσουμε τις βάσεις για ενήλικες που θα διέπονται από αυτές τις αρχές και αξίες”

Το νηπιαγωγείο Παιδόκηπος Βαλεντίνα Γεωργίου στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ, όπου προπονητές, δασκάλες και παιδιά θα εργαστούν μέσα από

Έναρξη Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για γονείς και παιδιά στα Κέντρα του Κρατικού Δικτύου Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) (Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη – ΕΠΑΑ), σε συνεργασία με την Παγκύπρια Σχολή Γονέων,

Παράνομη η συγκρότηση της Σχολικής Εφορείας Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας

Αποκαλυπτήρια της ευκαιριακής συμμαχίας κομμάτων στον νέο Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού, με αποκλειστικό γνώμονα τον αποκλεισμό του ΑΚΕΛ, έρχονται μέσα από τοποθέτηση του Υπουργείου Παιδείας

error: Content is protected !!