Search
Close this search box.

Κώστας Κακογιάννης: “Δεν θέλω να στηρίζω τον άδικο διαχωρισμό”

O ταλαντούχος, γνωστός μουσικός και εκπαιδευτικός Κώστας Κακογιάννης, από τη Λεμεσό, με μια ανάρτηση του χθες στα ΜΚΔ σερβίρει μέσα από τις λέξεις και το κείμενο του σκέψεις για προβληματισμό ή food for thought.

Πιο κάτω αυτούσια η ανάρτηση του:

Φίλοι μου ΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ
Εκουράστηκα να έρχονται 3 φορές την εβδομάδα τα συνεργεία στην Λεμύθου αλλά εγώ να μην δικαιούμαι, έστω και επί πληρωμή το τεστ και να πρέπει να πηγαίνω 4 φορές στη Λεμεσό μες στον παγετό και το καταχείμωνο.
Εκουράστηκα να ταπεινώνομαι τζαι να τρώω το φαγητό μου όπως τον άστεγο μέσα στη βροχή, στις γωνιές τζαι στα πεζούλια.
Να μην μπορώ να πάρω έστω για έναν καφέ τους γέρους μου να ξεσκάσουν νάκκον τζαι να αναγκάζονται να τον πίνουν μες στο αυτοκίνητο.
Να μεν μπορώ να μιλήσω με το φόβο μήπως μου ρίξουν τη σελίδα.
Να μην μπορώ να δω μιαν θεατρική παράσταση, μια συναυλία και να ακυρώνω τη μιαν μετά την άλλη τις δικές μου γιατί δεν θέλω να στηρίζω τον άδικο διαχωρισμό.
Τα τελευταία δεδομένα, όπως πολλοί επιστήμονες της άλλης όχθης πρόβλεψαν, και οι επικαιροποιημένοι μεταδίδουν και κολλούν, ίσως και εξίσου.
Από τους 20 τόσους φίλους και συναδέλφους μου που έχουν νοσήσει το τελευταίο διάστημα, οι 18 είναι τριπλοεπικαιροποιημένοι και αποδεδειγμένα κόλλησαν ο ένας τον άλλον.
Ποιος είναι λοιπόν ο πιο ασφαλής; Αυτός που τσεκάρεται κάθε 48 ώρες ή αυτός που δεν ελέγχεται καθόλου;
Αν ο λόγος της πρωτόγνωρης αυτής διάκρισης είναι για να προστατεύσω μόνο τον εαυτό μου από τυχόν βαριά νόσηση, ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω την υπέρμετρη αυτή καταπίεση. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να τεθούν παρόμοιοι περιορισμοί και σε όσους καπνίζουν, όσους τρεφονται ανθυγιεινά ή πίνουν. Η δε γυμναστική θα έπρεπε να επιβληθεί δια νόμου.

Υ.Γ. Ελένη μου, μανούλα μου, ξέρω ότι αυτή η ανάρτηση θα σε πληγώσει πολύ, κατάλαβε με όμως τζαι εμέναν. Εβαρέθηκα να κρύφκω τζαι σαν τον χαζοχαρούμενον να προσποιούμαι ότι δεν συμβαίνει τίποτε, για να διασκεδάζω τους φόβους σου μήπως και δημιουργήσω εχθρούς. Κατανοώ ότι εσύ έζησες τζαι Χούντες τζαι ξέρεις που πρώτο χέρι πόσον εύκολα φανατίζονται τζαι χάνουν την ανθρωπιά τους οι ανθρώποι.
Όμως συχώρα με που σε πληγώνω τζαι κατάλαβε πως εκουράστηκα, πως δεν αντέχω άλλο, θέλω αέρα!
Είμαι πλέον έτοιμος να δεχθώ και τα πυρά, και τα υποτιμητικά σχόλια και τις όποιες προσβολές γιατί πλέον ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΑΣΑ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Διευκρυνίζω ότι δεν είμαι κατά των εμ βoλιασμών. Όλοι οι δικοί μου το έχουν πράξει εις τριπλούν και εγώ ο ίδιος τους οδήγησα στα κέντρα. Διαφωνώ όμως με τα παράλογα εκδικητικά μέτρα που μάλλον το αντίθετο απο το επιθυμητό φέρνουν.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Το νηπιαγωγείο “Παιδόκηπος” στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ / Βαλεντίνα Γεωργίου: “Οι βάσεις και τα θεμέλια μπαίνουν στην προσχολική ηλικία, στόχος μας είναι περαιτέρω δράσεις έτσι ώστε να θέσουμε τις βάσεις για ενήλικες που θα διέπονται από αυτές τις αρχές και αξίες”

Το νηπιαγωγείο Παιδόκηπος Βαλεντίνα Γεωργίου στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ, όπου προπονητές, δασκάλες και παιδιά θα εργαστούν μέσα από

Έναρξη Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για γονείς και παιδιά στα Κέντρα του Κρατικού Δικτύου Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) (Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη – ΕΠΑΑ), σε συνεργασία με την Παγκύπρια Σχολή Γονέων,

Παράνομη η συγκρότηση της Σχολικής Εφορείας Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας

Αποκαλυπτήρια της ευκαιριακής συμμαχίας κομμάτων στον νέο Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού, με αποκλειστικό γνώμονα τον αποκλεισμό του ΑΚΕΛ, έρχονται μέσα από τοποθέτηση του Υπουργείου Παιδείας

error: Content is protected !!