Search
Close this search box.

NBA All-Star Weekend 2022 το τριήμερο στο Κλίβελαντ

Από την Παρασκευή τα μάτια όλων των καλαθοσφαιρόφιλων του κόσμου είναι στραμμένα στο Κλίβελαντ.
Στο Οχάιο, την πατρίδα του James LeBron αλλά και άλλων σημαντικών καλαθοσφαιριστών διεξάγεται το 2022 NBA All-Star Weekend.

Το πρόγραμμα ουσιαστικά ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής με τις media availabilities των 28 παικτών που θα συμμετάσχουν στο Rising Stars Challenge που θα είναι φέτος ριζικά ανανεωμένο.

Τέσσερις ομάδες, ένα μίνι τουρνουά, με τους νικητές των ημιτελικών να προκρίνονται στον τελικό και όχι ένας αγώνας όπως τον ξέραμε μέχρι πέρυσι, με πρωτοετείς και δευτεροετείς που αγωνίζονται σε ένα ματς κανονικών συνθηκών.

Σήμερα Κυριακή στις 20:00 ώρα Κύπρου θα γίνει στο Wolstein Center το G-League Next Gem Game, ενώ στις 21:00 (15:00 τοπική) το Public Auditorium της πόλης θα φιλοξενήσει μία συναυλία διάρκειας 150 λεπτών για να πάει ο κόσμος με την καλύτερη δυνατή διάθεση στο All-Star Game.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17:30 ώρα Κλίβελαντ και το ματς θα ξεκινήσει στις 20:00 τοπική, δηλαδή στις 03:00 ώρα Κύπρου, τα ξημερώματα της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου. Εκεί ο Αντετοκούνμπο θα μπει για να κερδίσει, με τους Στεφ Κάρι, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, Νίκολα Γιόκιτς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Λούκα Ντόντσιτς, Ντάριους Γκάρλαντ, Κρις Πολ, Τζίμι Μπάτλερ, Ντόνοβαν Μίτσελ, Φρεντ ΒανΒλίτ, Τζάρετ Άλεν στο πλευρό του.

Ένα από τα πρόσωπα του All Star Game είναι φυσικά ο LeBron James. Στις δηλώσεις του στην Media Day της γιορτής του NBA ξεκαθάρισε πως την επόμενη χρονιά θα παίξει με τον γιο του και θα κάνει ό,τι χρειαστεί γι’ αυτό. “Την τελευταία μου χρονιά θα παίξω με τον γιο μου. Όπου θα είναι ο Μπρόνι, θα είμαι και εγώ. Θα κάνω ότι είναι δυνατόν να παίξω με τον γιο μου για έναν χρόνο. Δεν έχει σχέση με τα χρήματα σε αυτό το σημείο“, ανέφερε συγκεκριμένα.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Το νηπιαγωγείο “Παιδόκηπος” στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ / Βαλεντίνα Γεωργίου: “Οι βάσεις και τα θεμέλια μπαίνουν στην προσχολική ηλικία, στόχος μας είναι περαιτέρω δράσεις έτσι ώστε να θέσουμε τις βάσεις για ενήλικες που θα διέπονται από αυτές τις αρχές και αξίες”

Το νηπιαγωγείο Παιδόκηπος Βαλεντίνα Γεωργίου στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ, όπου προπονητές, δασκάλες και παιδιά θα εργαστούν μέσα από

Έναρξη Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για γονείς και παιδιά στα Κέντρα του Κρατικού Δικτύου Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) (Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη – ΕΠΑΑ), σε συνεργασία με την Παγκύπρια Σχολή Γονέων,

Παράνομη η συγκρότηση της Σχολικής Εφορείας Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας

Αποκαλυπτήρια της ευκαιριακής συμμαχίας κομμάτων στον νέο Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού, με αποκλειστικό γνώμονα τον αποκλεισμό του ΑΚΕΛ, έρχονται μέσα από τοποθέτηση του Υπουργείου Παιδείας

error: Content is protected !!