Search
Close this search box.

Ημερίδα για το μέλλον των Ευρωπαίων πολιτών, πραγματοποιήθηκε στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου

Το Σάββατο 19 Μαρτίου, το Λύκειο Αγίου Γεωργίου στη πόλη μας τη Λάρνακα, διοργάνωσε Ημερίδα με θέμα: «Το εργασιακό μας μέλλον ως Ευρωπαίοι πολίτες: ορίζοντες, ευκαιρίες και απαιτούμενες δεξιότητες», υπό την Αιγίδα της ΠτΒ και Βουλεύτριας Λάρνακας Αννίτας Δημητρίου.

Η ανακοίνωση του σχολείου:

Οι νεαροί δόκιμοι Πρεσβευτές του σχολείου μας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχολείο Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» διοργάνωσαν, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, Ημερίδα με θέμα: «Το εργασιακό μας μέλλον ως Ευρωπαίοι πολίτες: ορίζοντες, ευκαιρίες και απαιτούμενες δεξιότητες».

Μετά από κοπιαστική προετοιμασία, οι μαθητές παρουσίασαν τη μελέτη που έκαναν δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες στους δόκιμους Πρεσβευτές και άλλων σχολείων που παρευρέθηκαν στο θέατρο του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας.

Οι ομιλίες του κ. Παναγιώτη Σεντώνα, της κ. Μαρίας Τερζή και διαδικτυακά της κ. Ελένης Χαρίτωνος ενθουσίασαν, ενέπνευσαν και έδωσαν θάρρος στα παιδιά για να ακολουθήσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα. Επίσης, τα πορίσματα από τη βιωματική εμπλοκή όλων των μαθητών σε 5 διαφορετικά εργαστήρια, τα οποία επιμελήθηκαν οι κύριοι Ευαγόρας Παπασάββας και Μενέλαος Μενελάου και οι κυρίες Στάλω Γιουτανή, Άννα Μιχαήλ και Ηλιάνα Πετρίδου, έδειξαν ότι οι μαθητές εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, εξασκήθηκαν σε πρακτικές αυτοβελτίωσης και συζήτησαν για κοινωνικά θέματα.

Θερμές ευχαριστήριες στην πρόεδρο της Βουλής των αντιπροσώπων, κ. Αννίτα Δημητρίου, που έθεσε την ημερίδα υπό την αιγίδα της όπως και στον Επικεφαλής του Ευρωπαϊκού γραφείου στην Κύπρο κ. Αντρέα Κεττή, που χαιρέτησε την εκδήλωση!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Στυλιάνα Μούσιτς: «Τα παιδιά μέσα από το χορό Hip Hop, αλλά και τον χορό γενικότερα κερδίζουν ευλυγισία, μουσικότητα, δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση και φυσικά βοηθά στη ψυχολογία τους»

SkalaTimes Team Η Στυλιάνα Μούσιτς, χορογράφος και χορεύτρια διδάσκει Hip Hop στη Σχολή Χορού “On Your Feet” στη Λάρνακα και μιλά στο SkalaTimes για το

error: Content is protected !!