Search
Close this search box.

Ανδρέας Βύρας: «Η επιμονή και οι καθοριστικές προσπάθειες του Δήμου Λάρνακας και της Επιτροπής Ανάπτυξης της Λάρνακας όλα αυτά τα χρόνια, αποδίδουν καρπούς»

Σε σημερινή ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας τόνισε πως «Η επιμονή και οι καθοριστικές προσπάθειες του Δήμου Λάρνακας και της Επιτροπής Ανάπτυξης της Λάρνακας όλα αυτά τα χρόνια, αποδίδουν καρπούς».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημάρχου Λάρνακας:

Ξεκίνησε και επίσημα η υλοποίηση του μεγαλεπήβολου έργου της ενιαίας ανάπτυξης Λιμανιού – Μαρίνας Λάρνακας! 

Ένα έργο συνολικής επένδυσης 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ που θα προσφέρει ετήσια αύξηση 120 εκατομμυρίων στο ΑΕΠ της Κύπρου και της Λάρνακας, διαθέτοντας ταυτόχρονα πάνω από 3000 νέες θέσεις εργασίας!

Η επιμονή και οι καθοριστικές προσπάθειες του Δήμου Λάρνακας και της Επιτροπής Ανάπτυξης της Λάρνακας όλα αυτά τα χρόνια, αποδίδουν καρπούς. Ο Δήμος και η Επιτροπή Ανάπτυξης θα συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και προσήλωση και για την υλοποίηση του έργο σύμφωνα με το όραμα που έχουμε θέσει καθώς και τις προσδοκίες της πόλης για το συγκεκριμένο έργο που θα αλλάξει τη Λάρνακα.

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζω τις ευχαριστίες για τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον νυν Υπουργό Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσο και τους προκάτοχους του, τον Γενικό Διευθυντή και όλους τους Υπηρεσιακούς του Υπουργείου Μεταφορών που εργάστηκαν για το έργο αυτό. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στην Επιτροπή Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας και όλους όσους την απαρτίζουν, Κοινοβουλευτικά Κόμματα, Βουλευτές, ΕΒΕΛ καθώς επίσης και όλους τους θεσμούς, για τις επίμονες προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια, για την προώθηση του οράματος αυτού.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες στον Διευθύνων Σύμβουλο της Kition Ocean Holdings, κ. Πάνο Αλεξάνδρου για την πλακέτα που μου πρόσφερε ως ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς μου στην επιτυχία του έργου.

#Larnaka #NewEra #Port #LarnakaMarina @Andreas Vyras

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δήμος Λάρνακας αναφορικά με τα επεισόδια στις Φοινικούδες: H ασφάλεια των πολιτών αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα τόσο για το Δήμαρχο όσο και για το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας

Αναφορικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων στη Λάρνακα το βράδυ της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Λάρνακας επιθυμεί να δηλώσει

Νέος Πολιτιστικός Χάρτης για το νέο Δήμο Δρομολαξιάς Μενεού / Χριστόφορος Παντελή: Αλλάζει το πολιτιστικό γίγνεσθαι, του νέου Δήμου Δρομολαξιάς-Μενεού, αναβαθμίζεται

Φαίνεται πως ο νέος Δήμος Δρομολαξίας Μενεού που αποτελείται από Δρομολαξιά, Μενεού, Κίτι, Περβόλια και Τερσεφάνου έχει μπει δυναμικά στη νέα εποχή της Μεταρρύθμισης και

Στυλιάνα Μούσιτς: «Τα παιδιά μέσα από το χορό Hip Hop, αλλά και τον χορό γενικότερα κερδίζουν ευλυγισία, μουσικότητα, δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση και φυσικά βοηθά στη ψυχολογία τους»

SkalaTimes Team Η Στυλιάνα Μούσιτς, χορογράφος και χορεύτρια διδάσκει Hip Hop στη Σχολή Χορού “On Your Feet” στη Λάρνακα και μιλά στο SkalaTimes για το

error: Content is protected !!